Tuukka Nieminen

Tuukka Nieminen

Toimitusjohtaja/valmentaja

Tuukka on Motiviren perustaja ja toimitusjohtaja, joka hallinnollisten ja kehitystehtävien ohella työskentelee Motiviressä kouluttajana sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on Motiviren tarinankertoja, jonka salkusta löytyy innostava esimerkki elävästä elämästä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Työkavereiden mielestä Tuukka on innovatiivinen ja innostava!

Markus Hytti

Markus Hytti

Avainasiakaspäällikkö / valmentaja

Markus työskentelee Motiviressä avainasiakaspäällikkönä ja valmentajana. Koulutukseltaan hän on AMK-liikunnanohjaaja. Hän on valmennustiimimme sohvafilosofi, joka on erityisen kiinnostunut muutoksen tekemisen psykologiasta. Markus onkin erityisen hyvä tunnistamaan asiakkaan muutosvalmiuden ja haluaa huomioida sen valmennustyössään. Työkavereiden mukaan Markus on ystävällinen ja empatiakykyinen.

Jesse Siuro

Jesse Siuro

Talousassistentti

Motiviren assistenttina työskentelevä Jesse on toimiston superpakkaus, joka on mukana lähes kaikessa, missä organisointia, asiakaskontaktointia tai aikataulutusta tarvitaan. Hän siis laittaa asiat taustalla tapahtumaan. Työkavereiden mukaan Jesse on ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva.

Janne Hopeakangas

Janne Hopeakangas

Palvelujohtaja

Janne on Motivire-valmennustiimin konkari, jolla on erilaisista valmennustehtävistä jo liki kahdekymmenen vuoden kokemus. Janne tuntee liikuntakentän niin kilpaurheilijan kuin  tavallisen liikkujan näkökulmasta. Työkavereiden mukaan Janne osaa asettua asiakkaan asemaan tilanteessa kuin tilanteessa, ja on valmentajana hyvin perusteellinen.

Jone Vallin

Jone Vallin

Valmentaja

Jone työskentelee Motiviressä hyvinvointivalmentajana. Jone on koulutukseltaan viittä vaille valmis fysioterapeutti sekä hieroja ja Personal Trainer. Hänellä on vahva fysioterapia- ja fysiologiaosaaminen, joita hän mieluusti käyttää työssään ja osaa niiden avulla ohjata ihmisiä liikkumaan mahdollisista fyysisistä rajoitteista huolimatta. Työkavereiden mielestä Jonella on loistava kyky ottaa ihminen vastaan ja olla aidosti kiinnostunut asiakkaastaan.

Katariina Yrjönkoski

Katariina Yrjönkoski

Kehitysjohtaja

Kehitysjohtajana työskentelevä Katariina vastaa monista  tuotekehityksen ja hallinnon tehtävistä, mutta myös valmentaa tarpeen tullen. Katariinan sydäntä lähellä on erityisesti ravintoon, palautumiseen ja kokonaisvaltaiseen arjenhallintaan liittyvät asiat. Työkavereiden mukaan Katariina on työporukan organisointikykyinen äitihahmo.

Ilona Lehtonen

Ilona Lehtonen

Valmentaja

Hyvinvointivalmentajana työskentelevä Ilona edustaa Motivire-valmennustiimin nuorinta kärkeä. Ilona on koulutukseltaan AMK-liikunnanohjaaja. Ilona on aikaisemmin työskennellyt mm. terveyskeskuksessa liikuntaneuvojana. Valmennustyössään Ilona haluaa ymmärtää jokaisen asiakkaansa tilanteen mahdollisimman hyvin, ja nähdä asiakas itse oman elämänsä parhaana asiantuntijana. Nimi velvoittaa, joten työkavereiden mukaan Ilona on iloinen, helposti lähestyttävä persoona!

Ville Penttilä

Ville Penttilä

Valmentaja

Ville työskentelee Motiviressä hyvinvointivalmentajana. Hän on innostava mutta myös haastava valmentaja, joka usein kannustaa asiakasta menemään myös hieman epämukavuusalueelle! Koulutukseltaan Ville on liikunnanohjaaja AMK. Työkavereiden mukaan Ville on ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija.

Maikku Saarinen

Maikku Saarinen

Valmentaja

Hyvinvointivalmentajana työskentelevä Maikku on koulutukseltaan fysioterapeutti. Tsemppaava, motivoiva valmentaja! Kohtaa luontevasti asiakkaan. Kirjoittaa valmentajista parhaat ja huolellisimmat muistiinpanot! Sporttinen ja reipas esimerkkimimmi!

Pin It on Pinterest

Share This