Tuukka Nieminen

Tuukka Nieminen

Toimitusjohtaja / kumppanuudet

Tuukka on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, joka roolinsa puitteissa on monessa mukana. Hän on Motiviren tarinankertoja, jonka salkusta löytyy innostava esimerkki elävästä elämästä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kasvavan valmennusliiketoiminnan kumppanuudet ja verkostoituminen ovat Tuukan vastuulla.

 

Ville Penttilä

Ville Penttilä

Hyvinvointivalmentaja

Likkunnanohjaaja (AMK)

Ville on innostava mutta haastavakin valmentaja, joka usein kannustaa asiakasta menemään myös hieman epämukavuusalueelle. Työkavereiden mukaan Ville on ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija.

Markus Hytti

Markus Hytti

Myynti ja avainasiakkuudet, valmennus

Liikunnanohjaaja (AMK)

Markuksen työn merkitys tulee ihmisten terveyden ja elämänlaadun parantamisesta. Hän suhtautuu intohimoisesti muutospsykologiaan, jota käyttää laajalti työnsä tukena. Markus on kiinnostunut auttamaan erityisesti heitä, jotka tarvitsevat eniten muutoksia elintapoihinsa. Heidät Markus haluaa ohjata tekemään terveyden kannalta olennaisia asioita mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Ilona Lehtonen

Ilona Lehtonen

Hyvinvointivalmentaja

Liikunnanohjaaja (AMK), terveystieteen opiskelija, liikuntalääketieteen perusopinnot

Ilona on tehokas, positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona, jonka intohimona on auttaa asiakkaita voimaan paremmin arjessaan. Vapaa-ajallaan Ilona opiskelee terveyden edistämistä, työhyvinvointia ja ergonomiaa. Lisäksi hän joogaa, sekä lenkkeilee luonnossa koiran kanssa – ja herkuttelee irtokarkeilla.

Jesse Siuro

Jesse Siuro

Talousassistentti, hyvinvointivalmentaja

Tradenomi

Jesse on toimiston superpakkaus, joka on mukana lähes kaikessa, missä organisointia, asiakaskontaktointia tai aikataulutusta tarvitaan. Hän siis laittaa asiat taustalla tapahtumaan. Työkavereiden mukaan Jesse on ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva.

Jone Vallin

Jone Vallin

Hyvinvointivalmentaja

Fysioterapeutti, urheiluhieroja, personal trainer

Jone on kiinnostunut ihmisen fysiologiasta sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksista (TULE), joita Suomessa valitettavasti paljon esiintyy. Kokemuksensa ja ammattitaitonsa avulla Jone kannustaa ihmisiä pysähtymään oman hyvinvointinsa merkeissä. Miehellä on 25 vuotta pallopelejä takana (jalkapallo, futsal), joten nykyisin Jone viettää enemmän aikaa kehoa huoltaen ja hyvänmielen liikuntaa harrastellen.

Maikku Saarinen

Maikku Saarinen

Hyvinvointivalmentaja

Fysioterapeutti, FIFH Physiotrainer

Maikku on tsemppaava ja motivoiva valmentaja. Hän etsii valmennettavilleen arkeen sopivat ratkaisut. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on kakkostyypin diabetes ja Maikulla onkin aikomus opiskella tätä aihetta laajemmin. Vapaa-ajallaan Maikku tykkää kehittää kehon toimintakykyä monipuolisesti, muun muassa kehonpainotreenin avulla.

Juho Koivukangas

Juho Koivukangas

Hyvinvointivalmentaja

Liikunnanohjaaja (AMK), Personal Fitness Coach

Juho on rauhallinen ja mietteliäs valmentaja, joka nauttii työssään erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Hän asettaa mielellään myös asiakkaan pohtimaan omaa hyvinvointiaan. Vapaa-aikansa Juho viettää perheen ja ystävien seurassa. Juhon kanssa voit keskustella vaikka kalastuksesta.

Emmi Käppi

Emmi Käppi

Hyvinvointivalmentaja

Terveydenhoitaja, sairaanhoitaja (AMK)

Valmennustyössä Emmiä kiehtoo erityisesti terveyden edistämisen ja sairauksien ennaltaehkäisyn näkökulma. Emmi uskoo arjen pienten valintojen myönteiseen voimaan ja haluaakin kannustaa jokaista asiakasta löytämään juuri tämän omaan elämäntilanteeseen sopivat keinot hyvinvoinnin parantamiseen. Vapaa-aikansa hän viettää mieluiten lenkkeilen, kuntosalilla treenaten ja musiikkia kuunnellen sekä läheisten kanssa hyvästä ruuasta nauttien.

Jani Wahlman

Jani Wahlman

Hallintopäällikkö

KTM, FM

Jani on erityisesti markkinointi- ja viestintäkulmalta asioita ajatteleva kaveri, joka haluaa edistää maailmaa suunnittelun, järjestyksen ja vuorovaikutuksen keinoin. Vapaa-aikana Jani toimii monissa yhdistyksissä, juoksee ilokseen sekä rentoutuu perheen kanssa. Jäätelöä menee joskus useampi litra viikossa.

Pin It on Pinterest

Share This