Henkilöstöpäättäjä, tervetuloa aamiaiselle! 

Motiviren hyvinvoinnin aamiaisten ja valmennusten pohjana on jo yli 10 000 valmennetun asiakkaan myötä karttunut osaaminen. Yritysvalmennuksissa on ollut mukana yli 8000 työntekijää sadoista eri työyhteistöistä. – Hyvinvoinnin aamu perustuu siis siihen tietoon, jonka valtaisa asiakaskuntamme on meille opettanut!

Hyvinvoinnin aamu on suunnattu työyhteisön hyvinvoinnista päättäville ja aamun tarkoituksena on tarjota osallistujille monipuolinen ja herättävä infopaketti oman työyhteisön hyvinvointiosaamisen kehittämiseksi. Motiviren laajasta palvelukokonaisuudesta löytyy jokaiselle jotakin!

Aamun ohjelma

 

08:00 – 08:15 Leppoisa Inbody-720 kehonkoostumismittaus tehdään mukavasti arjen työvaatteissa. Mittauksen kesto on 2-3 minuuttia eli se on nopea, vaivaton mutta myös tehokas. 

08:15 – 08:45 Aamiainen ja tulospalaute. Mittaukseen osallistuneet saavat henkilökohtaisen raportin (A4), josta löytyy noin 50 lukemaa kehonkoostumuksesta. Yhteispalautteessa Motiviren valmentaja käy läpi mitä luvut tarkoittavat ja miten niihin voi vaikuttaa. 

08:45 – 09:15 Miten rakennetaan onnistunut työhyvinvoinnin hanke?

09:15 – 10:00 Miten me sen teemme? Mihin Motiviren poikkeukselliset onnistumiset perustuvat?


Osallistuvuus ja vaikuttavuus. Motivire on rakentanut mitattavia onnistumisia sadoissa työyhteisöissä. Palveluissamme haluaa vapaaehtoisesti olla mukana 90% asiakkaidemme henkilöstöstä. Mitä siis vaaditaan, jotta saadaan ihmiset motivoitumaan ja onnistumaan?  

 

Ilmoittaudu tästä mukaan! 

Hyvinvoinnin aamiaisella mukana Motiviren ammatilaiset:

 

Tuukka Nieminen:

On Motiviren toimitusjohtaja ja toimii yrityksen valmennuspalvelun hyvinvointivalmentajana sekä luennoitsijana. tuukka

Markus Hytti:

on Motivire-palvelun avainasiakaspäällikkö. Markus toimii Motivire-palvelun hyvinvointivalmentajana ja kouluttajana.

markus

Pin It on Pinterest

Share This