PALAUTTEET

Katso mitä asiakkaamme sanovat valmennuksistamme

“Valmennus on ollut täysi vastine maksetulle summalle ja vielä paljon enemmän! Ohjeet ovat olleet selkeät ja opastusta on saanut tarvittaessa. Valmentajat ovat sydämellisiä ja kiinnostuneet aidosti ryhmäläisten hyvinvoinnista.kiitosta tulee myös siitä että ryhmäläisten antamat ehdotukset on otettu vakavasti ja tarvittavat muutokset tehty mm.materiaalien tulostamisen helpottamiseksi.Kiitos!♡ (jatkovalmennus tilattu!)”

Hanna M.

“Mahtava valmennus! Hinta oli lähes olematon siihen nähden, että ohjeet ja neuvot ovat olleet huippuluokkaa, ruokaneuvot ihanan yksinkertaisia! Ja tämä ryhmä, joka on tullut kaupantekijäisinä, on ihan hillittömän hieno myös. Tukea ja tsemppausta on annettu puolin jos toisin ja iloittu omasta ja muiden onnistumisesta. Kertakaikkisen hieno homma, voin hyvällä mielellä suositella ihan kenelle tahansa, joka haluaa elämäntapamuutosta. Kiitos valmentajille, kiitos kaikille osallistujille. Kiitos, kiitos, kiitos. *Niiaa ja kumartaa vuorotellen*”

Anne B.

“Tämä valmennus on perheeni jälkeen parasta, mitä elämässäni on tapahtunut! On huikeaa saada syödä, treenata ja elää ohjeiden mukaan ja vieläpä nauttia siitä! Pienissä, hetkellisissä epäonnistumisen tunteissa tsemppaamme toinen toisiamme ja onnistumisissa kannustamme. Valmentajat ovat ihan huippuja ja kerta kerran jälkeen jaksavat kysymyksiimme vastata. Ja ne lukemattomat ruokavinkit ryhmäläisiltä ja valmentajilta, nam! Olisipa valmennus mahdollista ostaa koko loppuelämäksi. Iso kiitos!”

Soile P.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Olen aivan samaa mieltä edellisten kanssa. Ohjelmassa on varaa valita oman kunnon mukaan ja miten pystyy tekemään liikkeet.”

Marjo A.

“Olen jo ystävilleni ja joillekin tutuille leikkimielellä hehkuttanut,että tämä valmennus on elämäni pelastus!
 Parasta tässä on ollut se, että nälkää ei ole tarvinnut nähdä ja ohjeita on ollu helppo noudattaa ja paino tippuu.
 Treeniohjeet on ollu sopivan haastavia, hengästyttäviä, hikisiä, hauskoja ja hurjiakin! Ne on ollu helppo tehdä kotona lastenkin kanssa. 
Yksin tämä ei olisi ehkä onnistunut. Valmentajien lämmin ja kannustava tsemppaus ja ryhmän tuki on ollut iso motivaation ylläpitäjä. 
Kiitos valmentajat! Kiitos koko ryhmä!”

Tarja L.

“Aiemminkin laihduttaneena on nämä ohjeet olleet hyviä… Näillä voi tehdä koko loppuelämän muutoksen… Treeniohjeet on hyviä ja kuntosalille ei tarvitse mennä vaan voit tehdä kaikki liikkeet kotona… Aamutreenit herättävät hyvin kropan, kun koiran kanssa on ensin aamulenkki tehty… Kiitos ohjaajille ja ryhmäläisille; täältä saa hyvää vertaistukea…”

Hilkka J.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Parhaimmat kotijumppaohjeet ikinä! Helppo toteuttaa missä vain, olohuoneessa tai laiturilla tai uima-altaan reunalla.”

Marika K.

“Oli helppo toteuttaa ja teinikin innostui liikunnasta.”

Merja R.

“Paras kokonaisvaltainen valmennus. Oikeanlaisen ruokavaliokoostumuksen ja monipuolisen liikuntaohjelman ansiosta tämä on aivan mieletön. Sopii niin painonpudottajille kuin niille joiden tarkoitus on kohottaa omaa lihaskuntoaan, kropan joustavuutta kuin myös kiinteyttää. Sekä keho että mieli voivat paremmin. Poissa on jatkuva väsymys ja energiaa riittää kaikkeen muuhunkin kuin leipätyöhön. Tuntuu että saan pidemmän elämän koska joka päivä jaksan tehdä paljon muutakin kuin pakolliset työt ja kotityöt.

Tässä valmennuksessa on hienoa myös se että ei ole sidottu aikatauluihin vaan treenit voi tehdä silloin kun itselle sopii. Kaikki treeniohjeet on niin selkeitä( kuvat ja videot) että ei tule haavereita. Ryhmä ja valmentajat on ollut aivan ehdoton ykkönen, toinen toistamme kannustaen tällä olen saavuttanut aivan erinomaisen vauhdin tähän muutokseen. Tämä sopii kaikenikäisille, meitäkin on varmasti 15-70 ikävuosien väliltä. Tässä valmennuksessa ei iällä ole merkitystä. Itse täytän juuri 58v enkä koskaan aiemmin ole missään yhtä hyvää valmennusta saanut. En olisi kyllä mukaan lähtiessäni uskonut, ettäverkkovalmennus on tehokkaampaa ja tavallaan yksilöllisempää kuin ryhmät saleilla. Kiitos meidän koko huippuporukan, niin valmentajien kuin valmennettavien ……onneksi yhteinen matkamme jatkuu ja toivottavasti vielä kehitetään ns. toistaiseksi voimassaoleva valmennus jossa voi jatkaa joko kuukausi tai vuosi kerrallaan. Treenataan yksin yhdessä.”

Ari P.

“Monin verroin hintansa väärtti! Asiantuntevat, välittävät ja porukastaan huolehtivat valmentajat, suuri kiitos teille! Perusteelliset, silti selkeät ohjeet ja sopivan pituiset treenit, jotka ehtii tehdä arjen pyörittämisen ohella. Kiitos myös kanssakulkijoille kokemusten jaosta ja tukemisesta. Kertakaikkisen hieno homma! ♡”

Tuula H.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Aivan mielettömän mahtava valmennus , josta saa sekä oikeaoppisen ruokavalion että tehokkaat liikuntavinkit koko keholle. 
Itse olen työttömänä, joten rahaa ei mielettömästi ole käytössä per kuukausi. Silti en kadu hetkeäkään, että tilasin tämän valmennuksen, niin paljon olen saanut hyvää elämääni tämän valmennuksen avulla 
Haluan kiittää valmentajia, jotka ovat ystävällisesti neuvoneet ja tukeneet meitä sekä vastailleet niin omiin kysymyksiini kuin muidenkin kysymyksiin.

Iso kiitos siis teille Katariina ja Tuukka erityisen suuri kiitos myös kaikille ihanille ja mahtaville ryhmäläisille, jotka ovat minuakin jaksaneet tsempata ja tukea sekä neuvoa ja antaneet hyviä vinkkejä ilman teitä valmentajien ja ryhmäläisten tukea en olisi pystynyt tähän, nyt olen pudottanut painoa reilusti ja lisää pudotetaan sit jatkovalmennuksessa. Suuri ja nöyrä kiitos siis ryhmälle ja valmentajille, olette mahtavia 
Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat tehdä elämässään käännöksen kohti parempaa.”

Sami R.

“Otin haasteen vastaan uteliaana ja motivoituneena. Tämähän toimii ja tuloksia näkyy myös tällaisen keski-ikäisen naisen kropassa. Ja mikä parasta: nyt osaan punnertaa! Voittajafiilis”

Pia S.

“Allekirjoitan kaikki ylläolevat kehut. Tämä on ollut aivan älyttömän hyvä ohjelma ja monin kerroin hintansa arvoinen. Jokainen voi soveltaa oppeja ja saatua tietoa juuri siihen omaan tilanteeseen sopivaksi. Eli perusasioista on saanu kattavasti hyvää tietoa sovellettavassa muodossa. Itse lähdin mukaan nimenomaa oppiakseni syömään oikein ja siihen tämä ohjelma on minut opettanut sillain, että pystyn soveltaan ohjeita normaalissa perheellisen arkisyömisessä. Jos muutama kilo painoa ja muutama sentti vyötäröä on hävinnyt iteltä matkan varrella, ne on ollut vain plussaa.”

Mia K.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Olen keskittynyt lähinnä ruokamuutokseen, ja se toimii. Olo pitkästä aikaa onnistunut olo. Ruokamuutokset olleet sopivia ja päähän mahtuvia. Painoa tippunut , joka itsellä tärkeää.”

Johanna M.

“Hyvä valmennus ja todella hintansa arvoinen! Ryhmäläisten yhteishenki oli upeaa. Jokainen osallistui omien tavotteidensa mukaan ilman kilpailuasennetta. Kiitos.”

Paula O.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Olen ollut tosi tyytyväinen tähän valmennukseen ja sen jaksotukseen. Vaihtelua on tarpeeksi. Treeni on helppo sovittaa päivittäiseen rytmiin ja parasta on ettet tarvitse mitään välineitä tehdäksesi liikkeitä. Venyttelyohjeita tosin kaipailisin treeniohjeiden yhteyteen. Ravinto-ohjeet ovat yksinkertaisen selkeitä ja hyvin perusteltuja Jatkan tästä seuraavaan haasteeseen, sillä vaikka repsahduksia sattuukin, niin haasteen avulla pääsee välittömästi takaisin ruotuun ja päämäärä ei katoa.”

Raija N.

“On hintansa väärti, mutta voipi tulla muorille kuitenkin kalliiksi, kun mielin nyt, kun voimaa on tullut lisää ja kunto kohonnut, itelleni vähän järeämpää moottorisahaa Te valmentajat olette olleet aivan mahtavia, mutta ilman tätä ryhmän tukeakaan tästä ei olis ehkä tullut minulla mitään. Vieläkin ihmettelen sitä, että juoksin sen kilsan, kun en ole eläissäni sitä aikasemmin tehnyt! Muori kohta 63v on erittäin tyytyväinen ja kiitollinen teiltä valmentajilta saamiinsa ohjeisiin ja toisille ryhmäläisille kiitos kaikista vinkeistä ja tsempeistä. Ja matka jatkuu.”

Anna-Kaija S.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Ihan loistojuttu tämä. Olen töissä niin tätä kehunut, että työkaverit varmaan kyllästyy kohta. Treenit sopivan mittaisia ja ruokavalio-ohjeista on minulle ollut paljon apua. Mielelläni haluan pudottaa painoanikin, mutta tärkeämpää on ollut päästä eroon siitä löysästä ja masentavasta olosta, joka minulla on ollut ja siihen on tästä dieetistä ollut minulle suunnattomasti apua!
Tai tää mikään dieetti ole vaan elämäntapamuutos.”

Sari K.

“Hinta laatu suhde ollu parempi, kuin erinomainen. Vaikka alussa olikin miula kipuilua lähinnä syömisen suhteen, niin hyvin on saanu tukea täältä ryhmästä. Treenit ovat olleet parhaita! Niitä pystyy helposti myös muokkaamaan omaan tasoon nähden ja ne on tuoneet mukavasti vaihtelua normaaliin liikuntaan. Sen vuoksi tulee myös enemmän liikuttua ja mitattujen tulosten kautta on ollut hienoa seurata oman kunnon kohenemista. Olen tykännyt paljon ja suosittelen muillekin.”

Milla M.

“Tahdotko jaksaa ja voida paremmin halvalla helpolla hyvällä tavalla?? se on valmennus jota olen kokeillut suosittelen.”

Hanna N.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Kesäkroppavalmennus auttoi minut alkuun elämäntapamuutoksessa; irtautumaan sokerikoukusta ja löytämään tehokkaita tapoja liikkua ihan kotosalla, ilman kuntosalikorttia tai jumppakalenterin sanelemaa aikataulua. 
Meille laadittu ruokavalio oli monipuolinen, herkullinen ja toimiva, saimme vinkkejä sen eri variaatioihin tarvittaessa. Ryhmäläiset keksivät mitä mainiompia reseptejä, joiden ansiosta pelkkä kesäkurpitsa ei alkanut maistua puulta. 
Ohjeet treeneihin olivat selkeät, eikä harjoittelu vienyt liian kauaa aikaa. Oli helppoa tekaista treeni keskellä päivää, vaikka lapset hyörisivätkin ympärillä. 
Ryhmämme on ollut kannustava ja valmentajien viestit lämminhenkisiä ja rohkaisevia! 
Olen pudottanut painoa viitisen kiloa, ylipainoa ei enää ole, mutta kiinteytyminen jatkuu saamiemme ohjeiden mukaan. On ollut huippua huomata pystyvänsä monenlaiseen, mitä ei olisi koskaan tullut kokeiltua ilman tätä valmennusta!”

Jenniina H.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Opin uuden tavan asennoitua ruokaan ja syömiseen. Luettuani toisten kirjoituksia huonosta omastatunnosta ja huonoista fiiliksistä, tajusin, että huonon omantunnon kantaminen on aivan turhaa. Kunhan suö edes 80% oikein ja niin että voi hyvin, ei ole syytä stressata.”

Sari R.

“Huikea valmennus!! Ruokavalio on ollut hyvä ja nälkää ei ole tarvinnut nähdä. Myös ruokavalion mukana tullut tieto eri ruuista ja syömisestä on ollut hyvää ja perusteltua. Aiemmin osallistuin johonkin muuhun nettivalmennukseen ja siinä tuli vain ohjeet että syö näin ja näin ja treenaa näin ja näin. Ei mitään perusteluja/enempää infoa miksi mitäkin tehdään. Tässä haasteessa valmentajat on olleet kivasti mukana ja jakaneet tietoaan Treenit on olleet hyviä ja hyvin suunniteltuja! Voisin toistaa jo jonkun aiemmin mainitseman asian: hinta valmennukselle on olematon vrt mitä kaikkea valmennuksesta on saanut!!”

Hanna P.

“Tietoa taitoa löytyi kyllä omasta takaa. Mutta kaipasin ns. potkua persuksiin. Toisin sanoen, jonkun joka asettaa selvät tavoitteet syömisten suhteen ja tekee toimivat kotitreeniohjelmat arjen pyörityksen keskelle. Olen kyllä niin tyytyväinen haasteen sisältöön, että jatkoryhmä on jo ostettu.”

Hanna T.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Treenit ovat tarpeeksi lyhyitä. Ehtii tekemään vaikka aamulla ennen töihin menoa ja jaksaa tehdä täysillä.”

Leena L.

“Toivon että jatkossa yhden viikon treenit olisivat yhdellä lapulla kuten ensimmäisellä viikolla. Ohjeet ja selitykset voisivat olla erikseen.
Tämän valmennuksen myötä olen oppinut syömään terveellisemmin ja liikkumaan enemmän. Tuki tässä ryhmässä on ollut todella mahtavaa ja toisiaan tsemppaavaa Kiitos kaikille”

Merja M.

“Suuret kiitokset valmentajille. Tämä on ollu huippu ohjelma. Olen saanut lisää virtaa jatkaa tätä minun elämäntaparemonttia, jota on nyt ollut kohta kaksi vuotta.Hyvää tässä on myös se, että liikkeet on voi tehdä silloin, kun päivän rytmi antaa myöten. Kiitoksen ansaitsee myös kaikki ryhmäläiset, sillä sieltä on tullut mahtavaa tsemppausta. Ruokavaliosta en voi sanoa mitään, sillä se ei sovi diabeetikolle.Vielä kerran suuret kiitokset kaikille.”

Maija K.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Mieletön juttu ja te valmentajat ihan huippuja ja kaikki ihanaiset osallistujat”

Eeva H.

“Suuret kiitokset valmentajat ja muut ryhmäläiset! 
Tämän haasteen myötä olen saanut paljon uutta virtaa elämääni. Ruokavalio on selkeä ja treenit kivoja ja helppoja sovittaa lapsiperheen arkeen! Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan!”

Tiina T.

“Olen erittäin tyytyväinen ja en olisi uskonut mikä voima on some-porukka-hengellä. Oon pysynyt paremmin ruodussa kun on porukkaa samassa veneessä. Treenit on sopivan lyhyitä ja ruokavalio helposti toteutettavissa. Kiitos Motivire.”

Sanna R.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Kiitos valmentajille ja ihanalle ryhmälle! Jotain ihmeellisen positiivista ja kannustavaa tässä on;-täydellinen muutos pullan ja leivän mussuttajalle, -uskomatonta että meikäläinen lähtee lepopäivänä kokeilemaan kilsan juoksua, varsinkin kun inhoan juoksemista .Paino on pudonnut liki 6 kiloa,sekä kunto kasvaa kohisten. Olen huomannut että pystyn uskomattomiin suorituksiin vielä tämän ikäsenä (kohta 58v) ja tätä ennen lähes kuntoilematta. Jatkan todellakin tätä matkaa innokkaana.”

Marja-Leena L.

“Hieman skeptisesti lähdin mukaan ajatellen -“Mitä sitä nyt kuudessa viikossa ehtii, näin halvalta ei voi suuria odottaa yms”. Mutta ilokseni sain kokea positiivisen yllätyksen. Treeniohjeet ovat olleet selkeät, monipuoliset ja jokaisen kunnolle muokattavat. Ravinto-ohjeet ovat olleet perustellut. Molemmat ohjeet ovat olleet myös visuaalisesti kivoja. Valmentajat ovat olleet kannustavia ja jaksaneet kivasti kommentoida postauksia. Ja lopuksi kehut saa kaikki ryhmäläiset jotka ovat toisiaan tukeneet ja tsempanneet. Näillä eväillä tehdään tuloksia!”

Susanne M.

“Treenit ovat, etenkin alkuun, olleet sopivan lyhyitä, jotta mielenkiinto on pysynyt yllä. Nälkä kasvaa syödessä, joten sopivasti treenit matkan myötä pidentyneet ja mukavasti voi jokainen varmasti löytää oman tasonsa.
Ruokavalio on monipuolinen ja jokaiselle varmasti muokattavissa mieluisaksi. Mikä parasta, toisin kuin esim. superdieetissä, puhdasta kotiruokaa eikä mitään lisäravinteita! 
Ennen kaikkea loistava alku ja kannustus uudelle elämäntyylille, tätä on helppo noudattaa jatkossakin!”

Krista A.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Vastinetta rahoille saanut moninkertaisena! Itse junnannut painon kanssa pari vuotta samassa tilanteessa vaikka liikkuntaakin lisännyt. Tiedostan omat heikkoudet ruokavaliossa,mutta näillä ohjeilla olen saanut muutettua ruokavaliota toivottavasti jäädäkseen joltain osin pysyväksi!! Kiitos. Olen enempi kuin tyytyväinen.kiitos muut ryhmäläiset.on ollut kiva lukea teidän ajatuksianne tämän matkan varrella,niistäkin saanut itselle tsemppiä. Olen myös juoksuhaasteessa mukana ja taidan ostaa tuon jatko valmennuksen tähänkin. Hyvä me! Ja kiitos Motivire ja valmentajat.”

Jaanucka K.

“Allekirjoitan kaikki edelliset kehut. Valmentajat tosi kannustavia ja motivoivia, samoin ihana ryhmä niin että tällainen vähän yli kuusikymppinenkin on saanut potkua liikuntaan ja syömisen hallintaan. Se että jatkan myös seuraavaan haasteeseen kertoo myös jotain.”

Pirkko L.

“Tehokkaat treenit ja ruokavalio järkevä, perusteltu. Hintakaan ei hirvitä!”

Kati T.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Olin sydäntalvella melko väsynyt johtuen pitkästä ja rankasta työputkesta ja oma elämäkin oli jotenkin karkuteillä. Söin mitä eteen sattui, nukuin huonosti ja luvattoman usein syystä tai syyttä jätin menemättä jumppaan. Ulkoilin kuitenkin säännöllisesti kävellen, lumikenkäillen ja hölkäten ja se oli varmaan pelastukseni. Olo oli pöhöttynyt ja kilojakin oli tullut lisää. Tiesin, että siihen tilaan en voi jäädä, oli pakko tehdä jotakin, mutta voimat muutokseen oli olemattomat.

Sitten yksi fb-kaveri liittyi kyykkyhaasteeseen, uutinen singahti seinälle ja minä perässä. Maaliskuu meni kyykyttäessä itseään ja siinä totesin, että kun on mukana yhteisössä, se motivoi minua eteenpäin. No sitten pärähtikin Tuukan esittelyvideot uutisiin ja osuivat minun tilanteeseen kuin se kuuluisa nenä päähän. Voin sanoa, että tämä valmennus on paras päätös ja paras ostos minkä olen tehnyt moneen vuoteen.

Missä ollaan nyt? Kesäkroppaa takana kaksi kolmannesta. Kiloja on lähtenyt useita, pöhötys on tiessään ja olo on energinen. Olen kaivanut kaapin kätköistä esiin kattilat ja pannut ja alkanut käyttää niitä. Enää ei ole kotiruokailut leivän, hedelmien ja jogurtin varassa.
Juoksukoulu alkoi tosi sopivaan saumaan minulle ja nyt on uusi haaste odottamassa. Lähitulevaisuuden tavoitteetkin on muotoutuneet tässä matkan varrella. Yhteen kympin kesäjuoksuun sekä jokamiestriathloniin (200 m uinti, 10 km pyöräily ja 3 km juoksu) on nyt ilmoittauduttu.

Minä olen tainnut jäädä teihin koukkuun niin ihanalla tavalla
Hinta-laatusuhde valmennuksissa on erinomainen. Olen saanut niin paljon positiivisia asioita, että jos ne kaikki euroina mitattaisi, tämä valmennus olisi todella kallis.”

Sirpa K.

“Todella iloinen tästä valmennuksesta. Helposti kotona toteutettavat ruoka- ja treeniohjeet. Olen päässyt eroon jatkuvasta väsymyksestä, kun epäterveelliset hiilarit ja sokeri ovat jääneet pois. Painoa pudonnut jonkin verran, ei tarvitsekaan paloa enempää. Tärkeämpää on, että kunto on kohonnut ja syön terveellisemmin. ”

Paula L.

mukaan-valmennuksiin-nappi

“Tähän lähtiessä mietin hieman epäilevästi, et katotaan nyt huvikseen mitä tulee, kun niin halpakin on, niin sama kokeilla. Kotona hyörii kaksi pikkuista ja toinen heistöä vielä valvottaa öisin, niin ajattelin että jos tästä nyt vähän lisävoimia saisi. Yleensä en olekaan jaksanut noudattaa mitään laihdutus jne juttua paria-kolmea viikkoa pidempään. Mutta tämä onkin ollut ihan huippu juttu! Täysin koukuttanut mukaansa! Niin helppo noudattaa selkeitä ohjeita. Hyvin ja tarkoin laaditut treenit ja ruokaohjeet, eikä vain mitään marjoja ja rahkaa tai samaa kaavaa jumpassa viikosta toiseen. Tuhannet kiitokset valkuille! Ja tämä ryhmähenki on jotain ihan parasta myös! Kyllä tämä on ainakin minun elämän muuttanut parempaan suuntaan! Täysin voi kompata kaikkia kehuja, mitä ylläkin mainittu! KIITOS.”

Marja P.

mukaan-valmennuksiin-nappi

Pin It on Pinterest

Share This