Motivire Skanskalla

KAIKKI puhuu enemmän asiasta josta ennen kukaan ei puhunut

Kiitoksia tsemppauksesta ja hyvistä ohjeista, ja siitä että on itse ruvennut ajattelemaan asioita ja selvittämään, eikä ainoastaan sokeasti usko kaikkea mitä mediassa nykyään tuputetaan… ISO KIITOS

Kiitoksia herättelystä ja vaimon kanssa lähdetty mukaan. Ollut mainio palvelu! 

Rakennusyhtiö Skanskan arvoihin kuuluvat välittäminen ihmisistä ja ympäristöstä. Työhyvinvointiin panostamisessa on Skanskalla pitkät perinteet. Motiviren hankkimisen perusteena toimivat nämä asiat ja halu viedä konkreettinen sekä henkilökohtainen hyvinvointivalmennus henkilöstölle.

Skanska Talonrakennus Oy:n Etelä-Suomen yksikön ja Motiviren yhteistyö alkoi vuoden 2013 vuoden lopulla. Vapaaehtoiseen palveluun lähti mukaan noin 100 ihmistä. Tulokset olivat motivoivia ja vuoden 2015 loppupuolella mahdollisuus Motivireen osallistumiseen tarjottiin koko henkilöstölle. ”Toiselle kierrokselle” osallistui noin 270 ihmistä. Valmennusohjelma sai paljon kiitosta hyvinvointitulosten muutoksien myötä, mutta huomionarvoista oli myös hyvinvointiin liittyvän puheen lisääntyminen sekä yhteisöllisyyden kokemuksen lisääntyminen.

Henkilöstö oli erittäin tyytyväinen tarjottuun palveluun. Yli 90% palvelun loppukäyttäjistä toivoi jatkoa onnistuneelle kokonaisuudelle. Skanskan ja Motiviren yhteistyö jatkuu myös vuonna 2018 valmentajatapaamisilla sekä Inbody-mittauksilla.

96% käyttäjistä koki valmentajien ammattitaidon hyväksi/erinomaiseksi

Päivittäinen jaksaminen lisääntyi 79%:lla käyttäjistä

Motivire Facebookissa:

2 weeks ago

Motivire

Valmentajamme Markus veti Pintoksella - joka on pohjoismaiden johtava raudoitteiden ja naulojen valmistaja - pitkän yhteisen valmennusprojektimme aloittavan Super-starttikoulutuksen. Matkan varrella osallistujat saavat henkilökohtaista valmennusta ja ohjausta paremman hyvinvoinnin ja arjen äärelle. Lähtötilannetta ja tuloksia mitataan matkan varrella kolmeen otteeseen. Jälleen kerran yksi upea projekti, jossa saamme olla mukana parantamassa useiden hyvinvointia ja arkea! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pin It on Pinterest

Share This