Motivire Skanskalla

KAIKKI puhuu enemmän asiasta josta ennen kukaan ei puhunut

Kiitoksia tsemppauksesta ja hyvistä ohjeista, ja siitä että on itse ruvennut ajattelemaan asioita ja selvittämään, eikä ainoastaan sokeasti usko kaikkea mitä mediassa nykyään tuputetaan… ISO KIITOS

Kiitoksia herättelystä ja vaimon kanssa lähdetty mukaan. Ollut mainio palvelu! 

Rakennusyhtiö Skanskan arvoihin kuuluvat välittäminen ihmisistä ja ympäristöstä. Työhyvinvointiin panostamisessa on Skanskalla pitkät perinteet. Motiviren hankkimisen perusteena toimivat nämä asiat ja halu viedä konkreettinen sekä henkilökohtainen hyvinvointivalmennus henkilöstölle.

Skanska Talonrakennus Oy:n Etelä-Suomen yksikön ja Motiviren yhteistyö alkoi vuoden 2013 vuoden lopulla. Vapaaehtoiseen palveluun lähti mukaan noin 100 ihmistä. Tulokset olivat motivoivia ja vuoden 2015 loppupuolella mahdollisuus Motivireen osallistumiseen tarjottiin koko henkilöstölle. ”Toiselle kierrokselle” osallistui noin 270 ihmistä. Valmennusohjelma sai paljon kiitosta hyvinvointitulosten muutoksien myötä, mutta huomionarvoista oli myös hyvinvointiin liittyvän puheen lisääntyminen sekä yhteisöllisyyden kokemuksen lisääntyminen.

Henkilöstö oli erittäin tyytyväinen tarjottuun palveluun. Yli 90% palvelun loppukäyttäjistä toivoi jatkoa onnistuneelle kokonaisuudelle. Skanskan ja Motiviren yhteistyö jatkuu myös vuonna 2018 valmentajatapaamisilla sekä Inbody-mittauksilla.

96% käyttäjistä koki valmentajien ammattitaidon hyväksi/erinomaiseksi

Päivittäinen jaksaminen lisääntyi 79%:lla käyttäjistä

Motivire Facebookissa:

7 days ago

Motivire

Motiviren tekijöiden esittely jatkuu. Vuorossa rennon tehokas valmentajamme Ville Penttilä, joka ottaa kevään mittaan koppia myyntiasioista. Ville on valmistunut liikunnanohjaajaksi 2010 ammattikorkeakoulu Arcadasta, suuntautumisenaan valmennustyö.

Mikä meininki?
Mukava kiire. Uuteen työtehtävään siirtyminen käynnissä. Kotipuolessa edessä muutto parin kuukauden sisällä. Ei vapaa-ajan ongelmia.

Mistä lähtien mukana Motiviren menossa?
Keväästä 2011 alkaen mukana, silloin ”tuntivalmentajana”. Mukana oli tuolloin kuusi työntekijää.

Kerro jotain toimenkuvastasi.
Siirryn kevään aikana myynnin puolelle ja valmennustehtävät jäävät. Luentoja pidän edelleen. Aiemmin olen valmentanut ympäri Suomen, ja muun muassa koordinoinut isoimpia valmennuskokonaisuuksiamme.

Yksi asia itsestäsi.
Suomalaisesta nimestä huolimatta äidinkieleni on ruotsi ja olen suomenruotsalainen.

Jompi kumpi:
kurkku / 👉 porkkana
👉 yksilöliikunta / ryhmäliikunta
kissa / 👉 koira
👉 Leijonat / Huuhkajat
aamusuihku / 👉 iltasuihku
👉 leffat / sarjat
👉 sipsit / karkit
👉 aamuvirkku / iltavirkku
👉 kevät / syksy
👉 tumma paahto / vaalea paahto
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Motivire

"Uuvutko työelämästä vai elämästä?" -aiheesta avasi Firstbeatin asiantuntija Niina Karstunen. Ahlströmin, Firstbeatin ja Motiviren yhteisessä aamutapahtumassa tuotiin satakuntalaisille HR-päättäjille välineitä kestävään työelämään, joka olikin puhuttelevasti aamun otsikko. Päivä aloitettiin upealla Ahlströmin ruukit -aamiaisella ja asiasisältöäkin kuvattiin herkulliseksi. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pin It on Pinterest

Share This