Henkilöstöpäättäjä, tervetuloa Hyvinvoinnin aamiaiselle! 

Kiertue on suunnattu työyhteisön hyvinvoinnista päättäville ja aamun tarkoituksena on tarjota osallistujille monipuolinen ja herättävä infopaketti oman työyhteisön hyvinvointiosaamisen kehittämiseksi.

”Valmentajat ohjaavat positiivisella otteella tekemään arjessa pieniä mutta järkeviä valintoja. Hankkeilla vahvistetaan kuin varkain työyhteisön jäsenten yhteenkuuluvuutta.” Satu Angervo, Destia Oy

Motiviren valmennusten pohjana on jo yli 12 000 valmennetun asiakkaan myötä karttunut osaaminen. Yritysvalmennuksissa on ollut mukana työntekijöitä sadoista eri työyhteisöistä.  Hyvinvoinnin aamussa avataan perusteita onnistuneeseen, mitattavaan ja tulokselliseen henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen.

“Motivire on laaja-alaistanut ihmisten käsitystä työhyvinvoinnista. Valmennus on näkynyt työarjessamme hymyinä  ja vitsailuna ruokapöytäkeskusteluissa. Tämä on osallistanut jopa ne jotka eivät lähteneet mukaan varsinaiseen valmennukseen.”  Marko Lummio, HR Manager, Kemira

Ilmoittaudu tästä mukaan! Hyvinvoinnin aamun ohjelma alapuolella.

Aamun ohjelma

 

08:00 – 08:15 Leppoisa Inbody-720 kehonkoostumusmittaus tehdään mukavasti arjen työvaatteissa. Mittauksen kesto on 2-3 minuuttia eli se on nopea, vaivaton mutta myös tehokas. 

08:15 – 08:45 Aamiainen ja tulospalaute. Mittaukseen osallistuneet saavat henkilökohtaisen raportin (A4), josta löytyy noin 50 lukemaa kehonkoostumuksesta. Yhteispalautteessa Motiviren valmentaja käy läpi mitä luvut tarkoittavat ja miten niihin voi vaikuttaa. 

08:45 – 09:15 Miten rakennetaan onnistunut työhyvinvoinnin hanke?

09:15 – 10:00 Miten me sen teemme? Mihin Motiviren poikkeukselliset onnistumiset perustuvat?


Osallistuvuus ja vaikuttavuus. Motivire on rakentanut mitattavia onnistumisia sadoissa työyhteisöissä. Palveluissamme haluaa vapaaehtoisesti olla mukana 90% asiakkaidemme henkilöstöstä. Mitä siis vaaditaan, jotta saadaan ihmiset motivoitumaan ja onnistumaan?  

 

Hyvinvoinnin aamiaisella mukana Motiviren ammatilaiset:

Tuukka Nieminen:

on Motivire-palvelun avainasiakaspäällikkö. Tuukka toimii Motivire-palvelun hyvinvointivalmentajana ja kouluttajana. Tuukka

Markus Hytti:

on Motivire-palvelun avainasiakaspäällikkö. Markus toimii Motivire-palvelun hyvinvointivalmentajana ja kouluttajana.

Markus

Pin It on Pinterest

Share This