TYÖKYKYKIERTUE 2018

 

Työyhteisön hyvinvointi ja työkyky aamujen puheenaiheena

Henkilöstön hyvinvoinnista puhutaan paljon, mutta sen eteen tehdään vielä liian vähän. Mutta millainen on onnistunut hyvinvoinnin hanke ja miten se otetaan käyttöön? Voidaanko hankkeessa henkilöstö huomioida yksilöinä?  Miten innostaa koko henkilöstö mukaan? Miten mitata vaikuttavuutta?

Satoja onnistuneita työyhteisöjä ja näissä yli 15 000 pitkäkestoisesti valmennetun työntekijän kokemuksella Motivire Oy:n hyvinvointivalmentajat kertovat aamuissa, miten onnistunut hyvinvointia edistävä hanke toteutetaan ja mitä jo hanketta suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon.  

 ”Hyvinvoivaa ja innostunutta henkilöstöä ei saada työstä irrallisilla terveystempauksilla, vaan pitkäjänteisellä työllä, jolla vaikutetaan ihmisen arkeen.”

Kiertueaikataulu

Tampere 17.4. Ilves Lasikabinetti – avaa kutsu

Turku  19.4.2018 Cumulus City – avaa kutsu

Pori 25.4.2018 Sokos Hotel Vaakuna – avaa kutsu

Espoo 3.5.2018 Life Science Center – avaa kutsu

Turku  8.5.2018 Cumulus City – avaa kutsu

Tampere  9.5.2018 Ilves Lasikabinetti – avaa kutsu

Helsinki  23.5.2018 Finnkino Kinopalatsi, – avaa kutsu

–  vierailevana puhujana Patrik Borg

Ohjelma aamuissa   

08:00 – 08:15 Leppoisa Inbody-720 kehonkoostumusmittaus tehdään mukavasti arjen työvaatteissa. Mittauksen kesto on 2-3 minuuttia eli se on nopea, vaivaton mutta myös tehokas. Katso tästä linkistä ohjeet aamuun.

08:15 – 08:45 Aamiainen ja tulospalaute. Mittaukseen osallistuneet saavat henkilökohtaisen raportin (A4), josta löytyy noin 50 lukemaa kehonkoostumuksesta. Yhteispalautteessa Motiviren valmentaja käy läpi mitä luvut tarkoittavat ja miten niihin voi vaikuttaa.  

08:45 – 09:15 Miten rakennetaan onnistunut työhyvinvoinnin hanke? 

09:15 – 10:00 Miten me sen teemme? Mihin Motiviren poikkeukselliset onnistumiset perustuvat?

Motivire on laaja-alaistanut ihmisten käsitystä työhyvinvoinnista. Valmennus on näkynyt työarjessamme hymyinä ja vitsailuna ruokapöytäkeskusteluissa. Tämä on osallistanut jopa ne jotka eivät lähteneet mukaan varsinaiseen valmennukseen.

Marko Lummio

Henkilöstöpäällikkö, Kemira Chemicals Oy

Motivire on meillä näkynyt siten, että olemme yhdessä kiinnittäneet elintapoihimme huomiota. Sairauspoissaolot ovat myös vähentyneet selkeästi.

Tuija Petänen

Rahoituspäällikkö, Oy Nordisk Film Ab

Henkilöstöpäättäjä, tervetuloa Hyvinvoinnin aamuun! 

Kiertue on suunnattu työyhteisön hyvinvoinnista päättäville ja aamun tarkoituksena on tarjota osallistujille monipuolinen ja herättävä infopaketti oman työyhteisön hyvinvointiosaamisen kehittämiseksi. 

”Valmentajat ohjaavat positiivisella otteella tekemään arjessa pieniä mutta järkeviä valintoja. Hankkeilla vahvistetaan kuin varkain työyhteisön jäsenten yhteenkuuluvuutta.” Satu Angervo, Destia Oy 

“Motivire on laaja-alaistanut ihmisten käsitystä työhyvinvoinnista. Valmennus on näkynyt työarjessamme hymyinä  ja vitsailuna ruokapöytäkeskusteluissa. Tämä on osallistanut jopa ne jotka eivät lähteneet mukaan varsinaiseen valmennukseen.”  Marko Lummio, HR Manager, Kemira

Tuukka Nieminen on Motivire-palvelun avainasiakaspäällikkö ja toimii Motivire-palvelun hyvinvointivalmentajana sekä kouluttajana.

Tuukka

Markus Hytti on Motivire-palvelun avainasiakaspäällikkö ja toimii Motivire-palvelun hyvinvointivalmentajana sekä kouluttajana.

Markus

Palvelussa huomioidaan ihmisten erilaisuus. Juuri tämä yksilöllisyys ja kokonaisvaltaisuus tekivät hyvinvointiohjelmasta toimivan myös meidän konsernissa, sillä henkilökunta koostuu hyvin eri ikäisistä ja erilaisista ihmisistä. Saimme aikaan hyviä tuloksia, jotka toivon mukaan heijastuvat myös työpaikalla energiseen tekemiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Löytyi joukostamme myös yksi huikeisiin tuloksiin päässyt työntekijäkin, hän on hyvä esimerkki siitä, mitä tällainen valmennus voi parhaimmillaan saada aikaan.

Katariina Lampila

HR-asiantuntija, Lännen palveluyhtiöt Oy

 Aamuissa lähdetään liikkeelle omasta hyvinvoinnista 

Toinen aamujen pääaiheista on oma henkilökohtainen hyvinvointi. Aamuissa osallistujille toteutetaan leppoisa Inbody-720 kehonkoostumuksenmittaus, josta jokainen saa henkilökohtaisen raportin (A4), josta löytyy noin 50 lukemaa kehonkoostumuksesta. Luvut avataan yhteispalautteessa, jossa Motiviren valmentaja käy läpi mitä luvut tarkoittavat ja miten niihin voi vaikuttaa.

”Henkilöstön hyvinvoinnin ymmärtäminen lähtee omasta hyvinvoinnin ymmärtämisestä.”

Pin It on Pinterest

Share This